Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ik weet waar u tot uw recht komt!

Zeker weten dat u binnen afzienbare tijd een nieuwe uitdaging vindt? Ik laat u graag gebruik maken van de talloze relevante ingangen die ik heb bij verschillende grote bedrijven.

U schrijft zich gemakkelijk en gratis in voor een van mijn vijf pools – ICT, HRM, sales en marketing, de vastgoedbranche en de reiswereld – en ik doe de rest. Het netwerk heb ik, de skills brengt u.

Dit gaan we doen

Uw cv komt bij mij binnen en ik neem telefonisch contact met u op. Uw cv heb ik dan al grondig doorgenomen en indien nodig voorzien van verbeterpunten. Ik weet immers wat bedrijven belangrijk vinden en hoe uw cv nog beter tot zijn recht komt; ik ben ook niet bang u dit te vertellen. Nadat we elkaar telefonisch gesproken hebben, is het tijd voor het echte werk: de persoonlijke kennismaking.

En dan begint het. De ondervraging. Die begint met… wat zijn uw hobby’s? Ja, echt. Het cv blijft de eerste tijd onaangeroerd op tafel liggen, uw zakelijke verdiensten zijn pas later interessant. Ik wil ú leren kennen, niet alleen uw ‘papieren tijger’.

In de pool

Nu ik weet wie u bent, bij wat voor bedrijf u past en uw cv is geüpdatet, kan ik u moeiteloos aan de juiste werkgever koppelen. A match made in heaven.

En mocht het niet lukken? Dan blijft u gewoon in de pool, totdat zich een nieuwe kans aandient.