Even voorstellen ...

Franklin Zielinski

Zeg je netwerken, zeg je Franklin Zielinski. Mijn vermogen tot contacten leggen en onderhouden heb ik ten volste benut. De afgelopen dertig jaar werkte ik in de meest uiteenlopende posities – tot directie aan toe – bij verschillende grote bedrijven.

Zo zat ik vijftien jaar in de reiswereld en hield ik me veertien jaar bezig met de verschillende facetten van vastgoed. Ook deed ik ervaring op in de sales en marketing, ICT en HRM. Aan al deze bedrijven en organisaties heb ik een mooi netwerk overgehouden, inclusief een LinkedIn-profiel met ruim 18.000 relevante connecties.

Een vliegende start

Na een aantal jaar de werving en selectie te hebben verzorgd voor een gerenommeerd ICT-bedrijf, besloot ik dit jaar al mijn ervaring te bundelen en mijn eigen bedrijf te starten: Franklin Zielinski Consulting. Een spannende stap, maar wel een met een vliegende start.

De meeste werkervaring deed ik op in bedrijven waarin hbo- en wo-opgeleiden werkzaam zijn, het type bedrijf waarin ik ook als senior accountmanager gespecialiseerd ben.

Dat wil echter niet zeggen dat ik mensen met een mbo-opleiding niet weet te plaatsen, integendeel. Ik kijk graag naar de persoon die ik tegenover me heb, niet alleen het cv.

De mooie dingen in het leven

Zowel in mijn privéleven als zakelijk geniet ik van de mooie dingen in het leven. Een levensgenieter met een scherp oog, zo kun je mij omschrijven. Dat scherpe oog gebruik ik ook voor mijn grootste hobby: fotografie. Ik ben een verwoed amateurfotograaf en dwaal gerust een paar uur door een stad, op zoek naar het perfecte plaatje.

Mijn kritische oog neem ik tevens mee naar de zakelijke gesprekken die ik voer. Ik wil weten wie of wat voor bedrijf ik voor me heb en hoe ik mensen het beste kan helpen. Daar horen de juiste vragen bij, een luisterend oor en een kopje koffie. De juiste mensen aantrekken en plaatsen, daar doe ik het voor.